Lapinniemen Helmen sokeroinnit

HINNAT (SIS. ALV 24 %):
KAINALOT 15 min 30.-
SÄÄRET 30 min 35.-
REIDET 30 min 35.-
SÄÄRET JA REIDET 45 min 65.-
BIKINI 15 min 35.-
KASVOJEN ALUE 15 min 25.-
SÄÄRET JA KAINALOT 50 min 55.-

Lue lisää:

Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, jossa lämmintä sokerimassaa levitetään sormin iholle. Kun sokerimassa poistetaan, ihokarvat jäävät sokeriin kiinni ja poistuvat kokonaan myös syvältä ihosta. Sokeroinnissa samaa sokerimassapalloa levitetään ja poistetaan iholta yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kaikki halutun alueen karvat ovat tarttuneet sokeriin. Sokerointi on hygieeninen tapa poistaa karvat, sillä jokaiselle asiakkaalle otetaan aina uusi puhdas sokeri, eikä käytettyä sokeria koskaan käytetä uudelleen. Ennen sokerointia iho puhdistetaan ja sokeroinnin aikana iholla käytetään puuteria, joka vähentää ihoärsytystä ja helpottaa sokerointia. Sokeroinnin lopuksi iholle levitetään rauhoittava voide.  Sokeroinnilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta mm. kainaloista, sääristä, reisistä, bikinirajasta, kasvoista, käsivarsista jne...

Sokeroinnin voi suorittaa kun karva on vähintään n. 3 mm pitkää (väh. 5 mm on paras pituus), jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa.

Sinun suositeltavaa hoitaa ihoasi sokerointien välillä.

  1. Kuori ihoasi hellävaraisesti vähintään kerran  viikossa esim. Lapinniemen Helmen kuorintahanskoilla. Pidä taukoa kuorinnasta 2 päivää ennen sokerointia ja 2 pv sokeroinin jälkeen.
  2. Kosteuta ihoasi säännöllisesti. Huom. Älä rasvaa ihoasi kuitenkaan sokerointipäivän aamuna.
  3. Vältä hikoilua, saunaa, uintia sekä ei deodoranttia, hajuvettä yms. 24 h sokeroinnin jälkeen. Ihosi on herkkä auringolle noin viikon ajan sokeroinnin jälkeen. Muistathan suojata ihosi hyvin!

Sokerointi Lapinniemen Helmellä on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, sillä tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaaneja, hajusteettomia, eivätkä sisällä sitruunaa. Lapinniemen Helmen vartalosokerit edustavat uuden hellävaraisen sukupolven vartalosokereita. Miellyttävän pehmeällä sokerimassalla tehty sokerointi sopii myös herkälle iholle ja raskaana oleville.