BiON - Iho-ongelmien hoitoon erikoistunut ammattitason ihonhoitosarja

Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnonmukainen ammattikosmetiikkasarja, Suomessa jo vuodesta 2002. BiON Skincare -tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.

  • EI parabeeneja
  • EI SLES/SLS sulfaatteja
  • Ei mineraaliöljyä
  • EI lisättyä väri- tai hajusteaineita
  • EI mikromuovirakeita
  • EI eläinkokeita

BiON Signature Expert -kasvohoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen erikoishoitojemme painopisteeenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan.

Lue lisää: www.bion.fi

BiON Hydra Glow -nesteyttävä kasvohoito

BION SIGNATURE EXPERT -HYDRA GLOW
HINTA 79.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 40 MIN

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä. Hydra Glow -hoito tarjoaa ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa. Palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Hoito tasoittaa ihon pintarakennetta ja antaa joustavan ja kimmoisan tunteen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, naamion, seerumit, hieronnan ja loppuvoiteen.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON Advanced Peel AHA -hedelmähappohoito

BION SIGNATURE EXPERT -ADVANCED PEEL HEDELMÄHAPOTUSHOITO
HINTA 75.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 40 MIN
3 X HOITOSARJA 207.-

Glukolihappo ja maitohappo tarjoavat tehokkaat hoitotulokset moniin erilaisiin ihonhoidon tarpeisiin. Hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, öljyjä, antioksidantteja sekä entsyymejä. Hapotuskasvohoidon hoitoalueet ovat: akne- ja aknearvet, ruusufinni, ikääntymismuutokset, suurentuneet huokoset, epäpuhtaudeet ja mustapäät, kuivuus ja hilseily, pigmenttimuutokset sekä ihon kirkastus ja heleytys. Hoidossa valitaan ihotyypillesi soveltuvin vaihtoehto ja räätälöidään hoidot aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Hoito sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, hapotuksen, hoitoaineen imeytyksen, naamion ja loppuvoiteen.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON Signature Expert - Enzyme Bliss kasvohoito

BION SIGNATURE EXPERT - ENZYME BLISS
HINTA 79.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 15 MIN

Signature -kasvohoito ihon välittömään kirkastukseen ja mikrobiomin hyvinvointiin. Entsymaattinen erikoiskuorinta on kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön "Tuhkimohoidon" tavoin palauttamaan ihon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät myös eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle hyvinvoivaa vastustuskykyä. Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä. Hoito sopii myös herkemmille ihoille. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, entsyymikuorinnan, erikoisnaamion, seerumit, hieronnan ja loppuvoiteet.

Kenelle: akne- ja epäpuhdas iho, ikääntymismuutokset, epäpuhdas iho ja mustapäät, pintakuiva eloton ja kuiva iho, hilseily, ihon kirkastukseen ja heleytykseen, pinnalliset pigmenttimuutokset.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON DD - Deep Detox kasvohoito

BION DD - DEEP DETOX KASVOHOITO
HINTA 79.- / 85.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 40 MIN

Signature kasvohoidolla kohti kirkkautta ja tasapainoa. Vapauta ihosi toksiineista, ilman saasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. Ihosi kohtaa päivittäin haasteita mm. ympäristösaasteet, stressaava elämäntilanne yms. Tämä näkyy ihossamme usein  elottomuutena ja hormoniperäisenä tukkeutumisena.  Deep Detox -hoito palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihon puhdistuksen tarvittaessa ( hinta yht. 85 .-) , seerumin, hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON BB - Blemish kasvohoito

BION SIGNATURE BB - BLEMISH
HINTA 79.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 40 MIN

Signature -kasvohoito kohti ihon puhtautta. Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance -hoitomme soveltuu täydellisesti ihonpuhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknen hoidon tueksi, nopeuttamaan aknen hoidon tuloksia sekä hallintaa. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihon puhdistuksen, seerumin, hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet.

Kenelle: Epäpuhtaalle iholle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknen hoidon tueksi.
Hyödyt: Syväpuhdistaa, nopeuttaa akneen hallintaa, ylläpitää puhtautta ja tasapainotta ihoa.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON CC - Calming Comfort kasvohoito

BION CC - CALMING COMFORTKASVOHOITO
HINTA 79.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 15 MIN

Signature hoitomme ihon rauhoitukseen. Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus ja atopia sekä couperoottisuus. CC - Calming Comfort -hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon rauhoituksen, naamion sekä loppuvoiteet.

Kenelle: Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.

Hyödyt: Rauhoittaa ja suojaa, laskee kuumoitusta, voitelee lipidisuojaa ja stimuloi keramidien tuotantoa.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

Janssen Cosmetics kasvohoidot

Janssen Cosmetics- tuotteilla ratkaisu jokaiseen ihonhoidolliseen unelmaan. Laaja tuotevalikoimamme sisältää 250 erilaista kotihoitotuotetta. Lisäksi ihonhoitosarjan kruununa on kosmetologien käyttöön suunniteltu kattava Professionals -erikoishoitotuotteiden kokonaisuus.  Ihonhoidollinen tavoite on jokaisella asiakkaalla omanlaisensa, lisäksi ihotyyppi ja ihon tila asettavat omat vaatimuksensa ihonhoidolle. Monipuolisen valikoiman ansiosta löydämme täydellisen ratkaisun jokaiselle. Matka kohti ihonhoidollisia unelmia voi alkaa!

Dry skin - kosteutusta kuivalle iholle
Sensitive skin - vahvistaa ja vaalii herkkää ihoa
Oily skin - rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Combination skin - tasapainoa sekaiholle
Mature skin - aikuiselle iholle

Katso tästä lisää: http://www.janssen-cosmetics.fi/tuote-osasto/cosmeceuticals-kasvohoitotuotteet

Perinteinen kasvohoito ihotyypin mukaisilla tuotteilla

HINTA 75.- (SIS. ALV 24%)
KESTO N. 1H 20 MIN

Sisältää alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ihonpuhdistus mekaanisesti (epäpuhtaudet mm. mustapäät puhdistetaan ihomatoraudalla), ihotyypin mukainen ampulli/seerumi, hieronta, naamio, loppuvoiteet sekä kulmien siistiminen.

HYDROGEL MASK EYE + 8.-

Hydrogel Mask Eye on virkistävä öljytön silmänympärysnaamio, joka poistaa tehokkaasti turvotusta sekä vahvistaa ja kosteuttaa ohutta ja herkkää silmänympärysihoa.

ERIKOISNAAMIO PERUSKASVOHOIDON YHTEYDESSÄ + 10.-

PEEL OF MASK on korkealaatuinen jauhenaamio, joka on kehitetty kauneushoitolassa tehtäviä hoitoja varten. Okluusionaamion vaikuttavat aineet sekä sen alle levitetyt tuotteet, kuten ampullit pääsevät imeytymään paremmin ihoon ja vaikuttamaan siellä nopeasti.

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS + 23.-

Täydellinen erikoiskasvohoito ihotyypin mukaisilla tuotteilla

HINTA 85.- (SIS.ALV 24%)
KESTO N. 1H 40 MIN

Sisältää alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, tehoampulli, hieronta, Professionals -erikoisnaamio, loppuvoiteet sekä kulmien siistiminen.

Janssen Cosmetics silmänympäryshoito

HINTA 30.- / 20.- (SIS. ALV 24 %)

Silmänympärysiho vaatii oman erikoishoitonsa. Hoitotuotteissa käytetään silmänympärysiholle tarkoitettuja hellävaraisia hoitotuotteita. Hoito laskee turvotusta, kosteuttaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai erikoiskäsittelynä kasvohoidon yhteydessä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, kevyen hieronnan, tehoampullin, silmänympärysnaamion sekä loppuvoiteen.

Janssen Cosmetics AHA -hedelmähappohoito

HINNAT 60 MIN 69.- / 90 MIN 95.- (SIS. ALV 24 %)

60 min hoito sisältää alkupuhdistus, hedelmähappokäsittely, neutralointi, kevyt hieronta, seerumi, naamio ja loppuvoiteet.
90 min hoito sisältää alkupuhdistus, hedelmähappokäsittely, neutralointi, seerumi/ampulli, hieronta, erikoishoito-okluusionaamio ja loppuvoiteet.

Pikapiristyshoito kasvoille

HINTA 45.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 40 MIN

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio/kasvohieronta ja loppuvoiteet. Ihana ja tehokas kasvojen pikahoito, kun aikaa ei ole paljon!

Lue lisää:

Janssenin Exfoliaton System perustuu hedelmähapoilla tehtävään ihonhoitamiseen. Syvävaikutteinen hoito-ohjelma mahdollistaa ihonpinnan epätasaisuuksien poiston. Pigmenttimuutokset, epäpuhtaudet, pienet rypyt, sekä väsymys ja kalpeus saadaan vähenemään iholla. Ihosta tulee nuorekkaan ja tasaisen näköinen.

Tehokas kuorintahoito kuivalle iholle, rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, ikääntyneelle iholle tai pigmenttimuutoksille! Myös pinnallisille arville esim. aknen jälkeen.

Jokaiselle iholle oma vaihtoehto. AHA -tehohoidossa happopitoisuutta säädellään tapauskohtaisesti ihon tilanteen mukaan. Käytämme AHA -ja BHA -hapoista glykoli-, omena-, sitruuna-, viini- ja salisyylihappoja. Molekyylirakenne on sama kuin luonnossa esiintyvillä hedelmähapoilla. Jo yhdellä tehohoidolla saadaan ihon pinta heleytymään sekä ikävät pienet kuivarypyt häviämään. Hoidosta on hyötyä myös niin miehille kuin naisillekin.

Happokuorintahoito on tehokas kuorintahoito, jota käyttävät ainoastaan koulutetut kosmetologit.

Hyvää kotihoitoa ei tule unohtaa, jotta iho pysyy pidempään pehmeänä hoidon jälkeenkin. Iho on suojattava aurinkosuojalla hoidon jälkeen. Aurinkosuoja-aineita on hankittavissa myös hoitolasta. Hikoilua, saunaa ja liikuntaa on hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi hoidon jälkeen

Beauty Garden SPA EDITION luomukasvohoidot

Koe puhtaiden ja laadukkaiden luomutuotteiden voima ihollasi!

UNELMOI PUUTARHASSA- JA ASTU PUUTARHAAN -HOIDOT VIEVÄT SINUT IHANALLE AISTIMATKALLE BEAUTY GARDEN LUOMUPUUTARHAAN.

Hoidossa käytetään tuotteita, jotka ovat korkealaatuista käsintehtyä luomukosmetiikkaa ja satokausikosmetiikkaa. Satokausikosmetiikka takaa tuotteiden raaka-aineiden tuoreuden ja korkealaatuisuuden.

UNELMOI PUUTARHASSA -HEMMOTTELEVA HOITOKOKONAISUUS
HINTA 85.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 TUNTI 45 MIN - 2 TUNTIA

Täydellisen kokonaisvaltainen hemmottelevan rentouttava hoito, joka poistaa kuivuuden ja karheuden iholta sekä kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa! Sopii myös miehille.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, tehoseerumin, kasvojen ja decolteen ja hartioiden hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla  tehdään käsille kuorinta ja hieronta korkealaatuisella luomuöljyllä. Hoidon täydentää lopuksi rentouttava teehetki.

ASTU PUUTARHAAN KASVOHOITO
HINTA 70.- (SIS. ALV 24 %), KESTO NOIN 75 MIN.

Hoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rentoutusta. Hoito on ihanteellinen kaikille ihotyypeille ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa. Sopii myös miehille.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan, kaulan ja decolteen hieronnan, naamion, kulmien siistimisen ja loppuvoiteet.

BEAUTY GARDEN -TUOTTEET ovat korkealaatuista 100 % luonnonkosmetiikkaa (Natrue -sertifikaatti), josta 95 % on luomua. Valmistetaan oman puutarhan antimista käsin Ranskan Auriaciassa, joka sijaitsee keskellä idyllistä maalais-Ranskaa. Tuotteiden päävaikuttavien raaka-aineiden pitoisuudet ovat suuret. Raaka-aineissa on käytetty mm. porkkanaa, päivänkakkaraa, kesäkukkaa jne. Tuotteet on valmistettu yksinkertaisista ja toimivista raaka-aineista ilman mitään täyteaineita tai hajusteita. Beauty Garden tuotteille on myönnetty useita sertifikaatteja eikä tuotteita ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat tehokkaita ja niitä on miellyttävä käyttää!

      – ANNA PUUTARHAN TULLA IHOLLESI –