Kasvohoitoon tullessasi katsomme ja keskustelemme aina yhdessä ihosi tarpeista ja sinun toiveista ja tarkistamme ihosi kunnon ennen hoidon alkua. Kaipaako ihosi esim. kosteutusta, puhdistusta, kirkastusta, rauhoitusta tai tasapainoitusta. Tämän jälkeen valitsen sinun ihollesi sopivat hoitotuotteet ja hoidon. Tarvittaessa suunnittelemme tarvittavat sarjahoidot ihollesi. Lisäksi saat aina mukaasi kotihoitosuositukset, joilla saat ylläpidettyä hyvää ihosi kuntoa myös kotona.

BiON - Iho-ongelmien hoitoon erikoistunut ammattitason ihonhoitosarja

Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnonmukainen ammattikosmetiikkasarja, Suomessa jo vuodesta 2002. BiON Skincare -tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia tieteellisin perustein ja pitoisuuksin, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä. Kaikki tuotteet ovat myös pH-tasapainotettuja.

  • EI parabeeneja
  • EI SLES/SLS sulfaatteja
  • Ei mineraaliöljyä
  • EI lisättyä väri- tai hajusteaineita
  • EI mikromuovirakeita
  • EI eläinkokeita

BiON Signature Expert -kasvohoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä. Huolellisesti luotujen erikoishoitojemme painopisteeenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan.

Lue lisää: www.bion.fi

BiON Hydra Glow -nesteyttävä kasvohoito

BION SIGNATURE EXPERT -HYDRA GLOW
HINTA 83.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 20 MIN

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä. Hydra Glow -hoito tarjoaa ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa. Palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Hoito tasoittaa ihon pintarakennetta ja antaa joustavan ja kimmoisan tunteen. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, naamion, seerumit, hieronnan ja loppuvoiteen.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON Advanced Peel AHA -hedelmähappohoito

BION SIGNATURE EXPERT -ADVANCED PEEL HEDELMÄHAPOTUSHOITO
HINTA 85.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 15 MIN
3 X HOITOSARJA 229.-

Glukolihappo 30 %, maitohappo 35 % ja mantelihappo 30 % tarjoavat tehokkaat hoitotulokset moniin erilaisiin ihonhoidon tarpeisiin. Hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, öljyjä, antioksidantteja sekä entsyymejä. Hapotuskasvohoidon hoitoalueet ovat: akne- ja aknearvet, ruusufinni, ikääntymismuutokset, suurentuneet huokoset, epäpuhtaudeet ja mustapäät, kuivuus ja hilseily, pigmenttimuutokset sekä ihon kirkastus ja heleytys. Hoidossa valitaan ihotyypillesi soveltuvin vaihtoehto ja räätälöidään hoidot aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Hoito sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, hapotuksen, hoitoaineen imeytyksen, naamion ja loppuvoiteen.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON Signature Expert - Enzyme Bliss kasvohoito

BION SIGNATURE EXPERT - ENZYME BLISS
HINTA 89.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 15 MIN

Signature -kasvohoito ihon välittömään kirkastukseen ja mikrobiomin hyvinvointiin. Entsymaattinen erikoiskuorinta on kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön "Tuhkimohoidon" tavoin palauttamaan ihon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät myös eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle hyvinvoivaa vastustuskykyä. Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä. Hoito sopii myös herkemmille ihoille. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, entsyymikuorinnan, erikoisnaamion, seerumit, hieronnan ja loppuvoiteet.

Kenelle: akne- ja epäpuhdas iho, ikääntymismuutokset, epäpuhdas iho ja mustapäät, pintakuiva eloton ja kuiva iho, hilseily, ihon kirkastukseen ja heleytykseen, pinnalliset pigmenttimuutokset.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON DD - Deep Detox kasvohoito

BION DD - DEEP DETOX KASVOHOITO
HINTA 79.- / 85.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 20 MIN

Signature kasvohoidolla kohti kirkkautta ja tasapainoa. Vapauta ihosi toksiineista, ilman saasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. Ihosi kohtaa päivittäin haasteita mm. ympäristösaasteet, stressaava elämäntilanne yms. Tämä näkyy ihossamme usein  elottomuutena ja hormoniperäisenä tukkeutumisena.  Deep Detox -hoito palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihon puhdistuksen tarvittaessa ( hinta yht. 85 .-) , seerumin, hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON BB - Blemish kasvohoito

BION SIGNATURE BB - BLEMISH
HINTA 79.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 20 MIN

Signature -kasvohoito kohti ihon puhtautta. Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance -hoitomme soveltuu täydellisesti ihonpuhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknen hoidon tueksi, nopeuttamaan aknen hoidon tuloksia sekä hallintaa. Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihon puhdistuksen, seerumin, hieronnan ja naamion sekä loppuvoiteet.

Kenelle: Epäpuhtaalle iholle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknen hoidon tueksi.
Hyödyt: Syväpuhdistaa, nopeuttaa akneen hallintaa, ylläpitää puhtautta ja tasapainotta ihoa.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BiON CC - Calming Comfort kasvohoito

BION CC - CALMING COMFORTKASVOHOITO
HINTA 89.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 1 H 15 MIN

Signature hoitomme ihon rauhoitukseen. Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus ja atopia sekä couperoottisuus. CC - Calming Comfort -hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon rauhoituksen, naamion sekä loppuvoiteet.

Kenelle: Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.

Hyödyt: Rauhoittaa ja suojaa, laskee kuumoitusta, voitelee lipidisuojaa ja stimuloi keramidien tuotantoa.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

Bion Signature Expert - Lift Essence ---- Signature-hoitomme ihon liftauksen ja juonteiden hälventämiseen

HINTA 89.- (SIS.ALV 24%)
KESTO N. 1 H 20 MIN

Kenelle? Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen.

Hyödyt: Hälventää pintajuonteita, kirkastaa sävyä, uudistaa pintarakennetta sekä liftaa ja kohottaa.

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja silottaen välittömästi ihon pintakerrosta.

Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, entsymaattisen naamion, seerumit, kasvohieronnan sekä hoitovoiteet.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

 

Bion Signature Expert - C.Brighten + Antioxidant --- Signature -hoitomme kohti valovoimaista ja kirkasta ihoa

HINTA 89.- (SIS. ALV 24 %)
KESTO N. 1 h 20 MIN.

Kenelle? Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon.

Hyödyt: Kirkastaa ja tasoittaa sävyä, boostaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon suojaa sekä kiinteyttää.

Herätä ihosi uuteen  valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua boostaamalla kollageenin tuotantoa.

C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, C-vitamiinin imeytys, kasvohieronta, serumit sekä hoitovoiteet.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

Bion Signature Expert - A-Booster --- Signature-hoitomme ikääntyvälle iholle

HINTA 89.- (SIS.ALV 24%)
KESTO N. 1 H 20 MIN

Kenelle? Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon.

Hyödyt: Kirkastaa sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, uudistaa pintarakennetta, lisää elastisuutta ja vahvuutta.

Täydellistä  Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinta, naamio, seerumit, hieronta ja loppuvoiteet.

Lue lisää: www.bion.fi/signature

BION-kasvohoito, varaa tämä ellet tiedä millaisen kasvohoidon valitsisit

HINTA 79 - 89.- (SIS.ALV 24%)
KESTO N. 1 H - 1H 30 MIN

Ellet osaa valita palveluistamme sopivaa kasvohoitoa. Valitsen sinun ihollesi sopivimman BION Signature -kasvohoidon neuvotellen kanssasi ihosi tarpeista ja sinun toiveet huomioiden.

Pikapiristyshoito kasvoille

HINTA 55.- (SIS. ALV 24 %), KESTO 40 MIN

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio/kasvohieronta ja loppuvoiteet. Ihana ja tehokas kasvojen pikahoito, kun aikaa ei ole paljon!