Janssen Cosmetics -kasvohoidot

JANSSEN COSMETICS KASVOHOIDOT

Janssen Cosmetics- ihonhoito sarja on peräisin Saksasta. Janssenin kattava valikoima sisältää erilaisille ihotyypeille räätälöityjä vaihtoehtoisia perusihon- sekä erikoisihonhoitotuotteita kuten ampulleja ja kapseleita sekä naamioista aina erikoisnaamioihin. Tarjolla on monipuolinen kattaus hemmottelua sekä kauneuden ammattilaisille että kotihoitoon asiakkaille. Tuotteissa yhdistyy apteekkikosmetiikan laatu ja turvallisuus ja ne on testattu tarkasti kliinisissä tutkimuksissa, jotta ne olisivat hyvin siedettyjä herkimmälläkin iholla.

Katso tästä lisää: http://www.janssen-cosmetics.fi/tuote-osasto/cosmeceuticals-kasvohoitotuotteet

JANSSEN COSMETICS HEDELMÄHAPPOKUORINNAT

Janssenin Exfoliaton System perustuu hedelmähapoilla tehtävän ihonhoitamiseen. Syvävaikutteinen hoito-ohjelma mahdollistaa ihonpinnan epätasaisuuksien poiston. Pigmenttimuutokset, epäpuhtaudet, pienet rypyt, sekä väsymys ja kalpeus saadaan vähenemään iholla. Ihosta tulee nuorekkaan ja tasaisen näköinen.

Tehokas kuorintahoito kuivalle iholle, rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, ikääntyneelle iholle tai pigmenttimuutoksille! Myös pinnallisille arville esim. aknen jälkeen.

Jokaiselle iholle oma vaihtoehto. AHA -tehohoidossa happopitoisuutta säädellään tapauskohtaisesti, ihon tilanteen mukaan. Käytämme AHA -ja BHA -hapoista glykoli-, omena-, sitruuna-, viini- ja salisyylihappoja. Molekyylirakenne on sama kuin luonnossa esiintyvillä hedelmähapoilla. Jo yhdellä tehohoidolla saadaan ihon pinta heleytymään sekä ikävät pienet kuivarypyt häviämään. Hoidosta on hyötyä myös niin miehille kuin naisillekin.

Happokuorintahoito on tehokas kuorintahoito, jota käyttävät ainoastaan koulutetut kosmetologit

Hyvää kotihoitoa ei tule unohtaa, jotta iho pysyy pidempään pehmeänä hoidon jälkeenkin. Iho on suojattava aurinkosuojalla hoidon jälkeen. Aurinkosuoja-aineita hankittavissa myös hoitolasta. Hikoilua, saunaa ja liikuntaa on hyvä välttää ensimmäinen vuorokausi hoidon jälkeen