Jalkojen hoito on yksi osa ihmisen perusterveyden hoitoa. Säännöllinen jalkojen hoito auttaa ennalta ehkäisemään jalkaongelmien syntyä ja mahdollistaa kivuttoman liikkumisen. Kovettumat, känsät ja erilaiset kynsiongelmat ovat tyypillisimpiä jalkavaivoja, joihin säännöllisellä hoidolla saadaan apua. Jalkahoito myös rentouttaa ja antaa hyvää oloa. Erityisesti diabetestä sairastavien ihmisten on tärkeää hoidattaa jalkojaan säännöllisesti.

Perusjalkahoito Solleus

HINTA (SIS. ALV 24 %) 70.-   KESTO NOIN 60 MIN.

Sisältää jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, tarvittaessa paksujen kynsien ohentaminen jalkaporalla ja kynsinauhojen hoito + kynsien puhdistus, kovettumien ja känsien poisto sekä hoitovoide.

Perusjalkahoito Solleus hieronnalla

HINTA (SIS. ALV 24 %) 80.-   KESTO NOIN 90 MIN.

Sisältää jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys, tarvittaessa paksujen kynsien ohentaminen jalkaporalla ja kynsinauhojen hoito + kynsien puhdistus, kovettumien ja känsien poisto sekä hoitovoide, lisäksi jalkojen hieronta ja kynsien lakkaus. Voit ostaa kynsilakan hoitolasta hintaan 4 € tai ottaa oman lakan mukaan jalkahoitoon tullessa.

Jalkahoito Solleus Spa

HINTA (SIS. ALV 24 %) 90.-   KESTO NOIN 1 TUNTI 40 MIN.

Hemmotteleva jalkahoito sisältää jalkojen kylvetys, kuorinta, kynsien lyhennys ja hoito, kovettumien ja känsien poisto ja hoitava jalkanaamio, lisäksi jalkojen hieronta, kynsien lakkaus ja lopuksi hoitovoide. Voit ostaa kynsilakan hoitolasta hintaan 4 € tai ottaa oma lakka mukaan hoitoon tullessa.

Calluspeel - Jalkahoito

HINNAT (SIS. ALV 24 %):
JALKAHOITO 40 MIN / 50.-
JALKAHOITO JA VARPAAN KYNSIEN KÄSITTELY N. 60 MIN / 70.-
JALKAHOITO, VARPAAN KYNSIEN KÄSITTELY SEKÄ JALKAHIERONTA N. 75 MIN / 80.-

Calluspeel -jalkahoito on tehokas ja nopea tapa poistaa lievät kovettumat, sarveistumat ja värjääntymät jalkapohjista. Uskomattomia tuloksia helposti ja nopeasti. Ainutlaatuisiin AHA-hedelmähappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva jalkahoito. Hoito tehdään ilman jalkakylpyä, poraa ja veistä!  Hoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii myös diabeetikoille. Hoito voidaan tehdä myös esim. kasvohoidon yhteydessä. Jo yhdellä hoitokerralla saadaan suloisen pehmeät jalat.

Varpaankynsien leikkaus

HINTA (SIS. ALV 24 %) 48.-

Sisältää jalkakylpy ja kynsien lyhennys ja hoito ja hoitovoide jaloille.

+ vaativa kynsityö (esim. paksujen kynsien ohentaminen ja puhdistaminen) + 10 euroa

Parafiinihoito käsille tai jaloille (huom. ei tällä hetkellä palveluvalikoimassa)

HINTA (SIS. ALV 24 %) 30.-   KESTO NOIN 45 MIN.

Sisältää jalkojen kylvetys, kynsien hoito sekä lyhennys sekä jalkojen rasvaus.

Intialainen jalkahieronta

HINTA (SIS. ALV 24 %) 45 MIN / 45.-

Jalkojen lymfa- ja verenkiertoa edistävä sekä lihasjännitystä lievittävä jalkahieronta.