Ajanvaraus

PÄÄSET NETTIAJANVARAUKSEEN

TÄSTÄ >>

Hyvät asiakkaat!

Jos olette kipeänä, flunssassa tai huonovointinen, niin muistattehan että aina on mahdollista siirtää varaamaanne aikaa. Siirron voi tehdä nettiajanvaraus -sovelluksen kautta tai soittamalla. Jos tunnet parikin päivää aikaisemmin oireita niin aikaa kannattaa siirtää hyvissä ajoin niin jonkun toisen on mahdollista saada sinulta vapautunut aika. Kiitos! Luethan varausehdot ennen varauksesi hyväksymistä (nettiajanvaraus).

Hieronta voi pahentaa esim. flunssan oireita. Myös haluaisin myös itse välttyä kaikilta ylimääräisiltä riskeiltä sairastua.

HUOM. Voit ostaa meiltä vaikka lahjakortin hoitoihin tästä.

Hoitopalvelu Solleus tietosuojaseloste: Solleus_Tietosuoja_ja_Rekisteriseloste.

Luethan nämä varausehdot tarkasti ennen hyväksymistä, sillä ne sisältävät tärkeää tietoa varauksestasi.

Mikäli haluat muuttaa varaustasi tai perua sen, ilmoitathan asiasta viimeistään 24 h ennen aikasi alkua soittamalla, WhatsAppilla tai tekstiviestillä (044 337 8985).

Huomioithan, että alle 24 h ennen varauksen alkua perutuista varauksista perimme puolet hoidon hinnasta. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta.

HUOM. Tällä nettiajanvarauksella tehdyt varaukset voit myös itse siirtää tai perua viimeistään 48 h ennen hoidon alkua varausjärjestelmän kautta.

KOTIKÄYNNIT ON VARATTAVA PUHELIMITSE (044 337 8985). KOTIKÄYNTILISÄ ON 10 EUROA OULUN JA LÄHIKUNTIEN ALUEELLA.

TAI Soita Puh. 044 337 8985
TAI Lähetä sähköpostia info@solleus.fi
TAI täytä alla oleva lomake, niin soitamme sinulle!

Ystävällisin terveisin,
Hoitopalvelu Solleus / Anja Pulkkinen