Tuotteet

TUOTEMYYNTI

JANSSEN COSMETICS IHONHOITOTUOTTEET

Janssen Cosmetics- ihonhoito sarja on peräisin Saksasta. Janssenin kattava valikoima sisältää erilaisille ihotyypeille räätälöityjä vaihtoehtoisia perusihon- sekä erikoisihonhoitotuotteita kuten ampulleja ja kapseleita sekä naamioista aina erikoisnaamioihin. Tarjolla on monipuolinen kattaus hemmottelua sekä kauneuden ammattilaisille että kotihoitoon asiakkaille. Tuotteissa yhdistyy apteekkikosmetiikan laatu ja turvallisuus ja ne on testattu tarkasti kliinisissä tutkimuksissa, jotta ne olisivat hyvin siedettyjä herkimmälläkin iholla.

Katso tästä lisää: https://www.janssen-cosmetics.fi/tuote-osasto/cosmeceuticals-kasvohoitotuotteet/

 

We Love The Planet luonnonmukaiset deodorantit – NYT MYÖS STICK!

We Love The Planet deodorantit ovat orgaanisista ainesosista valmistettuja ja 100 % luonnonmukaisia. Ne eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, kuten luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Tuotetta on saatavilla voidemaisena sekä nyt myös perinteisenä stickinä. We Love The Planet deodorantti imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, se ei tuki huokosia!

Deodoranteista on saatavilla kuusi ihanaa tuoksua, jotka sopivat niin naisille kuin miehillekin: Sweet Serenity, Original Orange, Mighty Mint, Lovely Lavender, Forever Fresh ja uutuutena hypoallergeeninen So Sensitive. Voidemainen deodorantti on pakattu kierrätyspellistä valmistettuun suloiseen rasiaan ja stick-deo biohajoavaan kartonkiin.

Pakkauksen koko: voidemainen, rasia 48 g ja stick 65 g

Deodoranteille on myönnetty NC-laatumerkki (Natural Cosmetics Standard) sekä raaka-aineena käytetylle 100 % luomukookosöljylle Eco-Control-laatumerkki.

BALMYOU

On nuori saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuisia, puhtaita, sertifioituja luonnontuotteita, joissa on käytetty vain yhtä raaka-ainetta per tuote: NILOTICA KARITEVOI ja ARABICA KAHVIÖLJY. Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa. Balmyou-luonnontuotteet valmistetaan Ugandassa, josta saadaan myös korkealaatuiset raaka-aineet tuotteisiin.

Balmyou on kosmetiikan yksinkertaisuuden ja puhtauden puolestapuhuja:

”Haluamme saada kosmetiikan käyttäjät siirtymään luonnonkosmetiikkaan. Mielestämme nämä tuotteet on tuotettava kestävää kehitystä, ekologisuutta ja sosiaalisuutta kunnioittavalla tavalla. Siksi mottomme on: ”protect your skin. protect your planet.”

Balmyou tuotteet ovat:

  • NaTrue-sertifioituja ja ne täyttävät puhtaan luonnonkosmetiikan vaatimukset
  • pakkaukset ovat kierrätyslasista valmistettuja ja niiden puuosat on valmistettu nopeasi kasvavasta bambusta – ekologinen ja kestävän kehityksen mukainen pakkaus on erittäin tärkeää
  • tukee sydäntään lähellä olevaa kansalaisjärjestöä Ugandassa sekä on mukana lasten ja nuorten terveyden ja koulutuksen edistämisessä paikkakunnalla, josta raaka-aineet tuotteisiin saadaan
  • ei parabeeneja – vegaanisia – ei eläinkokeita

NILOTICA KARITEVOI

Balmyou nilotica karitevoi on Ugandasta kotoisin olevaa, 100 % puhdasta, korkealaatuista, raffinoimatonta ja kylmäpuristettua sheaa. Nilotica on shealajike, joka on erittäin pehmeää ja siksi miellyttävää käyttää. Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea- eli karitevoi.

Balmyou karitevoi sisältää runsaasti beetakaroteenia, linolihappoja (Omega-9 ja -6-rasvahapot), allantoiinia ja E-vitamiinia. Se kosteuttaa rohtuneita huulia, käsiä, kyynärpäitä ja jalkoja, uudistaa vaurioitunutta ihoa auringonpolttamien, hyttystenpuremien ja parranajon jälkeen sekä ravitsee ihoa. Sitä voit käyttää myös hiusten kuiville latvoille, kynsinauhoille, pienten vauvojen vaippa-alueelle suojaamaan ja hoitamaan ihoa – mitä vain keksitkin! Tuote sopii erityisen hyvin kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle vauvasta vaariin.

Balmyou karitevoi on pakattu kierrätyslasista valmistettuun purkkiin, jonka kansi on bambua – uusiokäytä kaunis pakkaus!

Vegaaninen. Hajusteeton, ei väri- eikä säilöntäaineita –  100 % luonnonmukainen, puhdas karitevoi luonnolliseen ihonhoitoon.

INCI: Butyrospermum Parkii (shea butter) – Nilotica Sorte

ARABICA KAHVIÖLJY

Ainutlaatuinen arabica kahviöljy on aikuisen ihon hoitotuote, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Kahviöljy sisältää runsaasti linoli- ja öljyhappoja, jotka pystyvät imeytymään erityisen hyvin ihoon ja näin auttavat ihoa palautumaan erilaisista ihovaurioista. Balmyou kahviöljy sisältää runsaasti kofeiinia, jonka ansiosta ihon aineenvaihdunta vilkastuu ja kuona-aineet poistuvat iholta – ihon väri kirkastuu. Aineenvaihdunnan vilkastuminen auttaa myös silmänympärysalueella turvotuksen laskemista ja tummien silmänalusten vähenemistä. Kahviöljy myös vahvistaa, napakoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Kahviöljy on pakattu kierrätyslasista valmistettuun pakkaukseen, jonka puuosa on bambua.

Kahviöljyn tuoksu on kuin tuoreessa kahvissa. Tuoksu tulee aidoista, paahdetuista kahvipavuista – ei siis lisättyjä hajuste-, väri- eikä säilöntäaineita – vain puhdasta kahviöljyä! 100 % luonnonmukainen, vegaaninen, ei eläinkokeita! EI SISÄISEEN KÄYTTÖÖN!

Aikuiselle iholle tarkoitettu luonnonmukainen hoitotuote.

KÄYTTÖ: Käytä kasvoseerumin tapaan koko kasvoille tai silmänympärysalueelle illalla (ja aamulla). Erittäin riittoisa tuote: 1-2 tippaa silmänympärysalueelle, 2-3 tippaa koko kasvoille.

INCI: Arabica Coffee

COOLMENT -HOITOGEELI

coolment

COOLMENT -hoitogeeli aktivoi elimistön oman puolustusjärjestelmän ja parantaa tehokkaasti verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Vaikuttavina aineina ovat luonnon oma tehoaineet: menthol, eucalyptus ja piparminttu. Geeli on kudosvaikutteinen ja aiheuttaa iholla selvän viilentävän reaktion ja laskee ihon lämpötilaa vähentäen kipua ja tulehdusta. Tuote on hyvin imeytyvä ja riittoisa käytössä.